Full Moon Bike Ride – Kalender 2015

Neem jullie agenda’s voor het komende jaar 2015 bij de hand en noteer onderstaande data met stip of hang de kalender boven je bed! 🙂

Full Moon Bike Ride – Kalender 2015

FMBRKalender2015

In 2015 schittert de Volle Maan 13 keer wat zou resulteren in 13 ritten. We opteren echter om de Rit 8(vakantie) en Rit 9(vakantie + MaanRock) te schrappen.

Eventuele wijzigen aan de kalender zullen tijdig worden meegedeeld!

Wij broeden de “surprise-fiets-eieren” uit om jullie in 2015 te kunnen verwelkomen op nieuwe fietsroutes bij volle maan.

Het Full Moon Bike Ride – Team

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015, Fietsen, FMBR, FullMoonBikeRide, Kalender, Maneblussers, Mechelen, Rit, Ritten, Volle Maan en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Full Moon Bike Ride – Kalender 2015

 1. mijn buurvrouw Karine Puttemans heeft me over jullie bike rides verteld. Ziet er geweldig uit en ik probeer zeker een van de volgende volle manen mee te trappen.
  Met een hoop mensen uit Nekkerspoel zijn we een clubje begonnen om wat positieve vibes door de wijk te jagen. De boel is een beetje verzuurd geraakt door een nieuw verkeerscirculatieplan. Spijtig, maar we gaan daar iets aan doen. Daarom vroeg ik me af of jullie het misschien zien zitten om een Bike Ride door Nekkerspoel en Mechelen Noord te organiseren. Dat is een ideale manier om te laten zien dat de fiets niet alleen een geweldig goed vervoersmiddel is maar dat je ook gewoon veel beter ziet hoe geweldig Nekkerspoel wel is 😉 Laat maar weten.

  slukes
  Dries

  • fullmoonbike zegt:

   Dries,

   Eerst en vooral bedanken we je sympathieke buurvrouw Karine. Het spreekt vanzelf dat je van harte welkom bent op één van onze Full Moon Bike Rides. Natuurlijk willen/kunnen we een rit van ongeveer 10 km door de Nekkerspoelwijk en Mechelen-Noord organiseren. Ik bespreek het met het team en laat je iets weten.

   Groeten

   RealRaven

   • Arne Daneels zegt:

    Hebben jullie de vraag van dries al eens kunnen bekijken? Ik werk ook mee aan Thuis in Nekkerspoel (het initiatief waar dries op doelt). En een samenwerking rond een full moon bike lijkt me zeer interessant.
    grt,
    Arne

   • fullmoonbike zegt:

    Arne, bedankt voor je reactie. Als FMBR-Team fietsen wij door gans groot Mechelen en dus ook door de Nekkerspoel-wijk. (zie ook privé mail van ondergetekende, aub)
    Groeten,
    RealRaven

 2. Pingback: Full Moon Bike Ride | Miss Koffieklets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s